Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English
TOIMINTAOHJEEMME KORONA-PANDEMIASSA

Koronavirus on julistettu maailmanlaajuiseksi pandemiaksi, ja tautitapauksia on Suomessakin lisääntyvästi. Muuttokarhut pyrkii omalla toiminnallaan ehkäisemään epidemian leviämistä ja turvaamaan niin asiakkaidemme kuin oman henkilökuntamme terveyden sekä varmistamaan yrityksen palveluiden jatkuvuuden tässä erityisessä poikkeustilanteessa. Olemme varautuneet koronavirukselta suojautumiseen tai sen vaikutusten minimoimiseen useilla eri toimintatapojen muutoksilla. Asiakaspalvelussamme ja muutoillamme olemme ottaneet käyttöön mm. seuraavat toimintamallit.

Asiakaspalvelijamme toimivat näin

– Emme käytä asiakaskontakteissa työntekijöitä, jotka ovat viimeisen kuukauden aikana matkustaneet epidemia-alueilla

– Kuumeisena tai flunssaoireisena ei saa tulla töihin

– Käsien peseminen tai desinfiointi aina asiakkaalle tai yritykseemme saavuttaessa

– Muutoissa käytetään hansikkaita, jotka vaihdetaan uusiin aina palvelutapahtuman jälkeen.

– Jos joutuu yskimään tai aivastelemaan, niin se suoritetaan nenäliinaan tai kankaaseen, ei koskaan suoraan ilmaan tai käsiin.

– pidetään riittävä etäisyys muihin henkilöihin ja vältetään turhia kokoontumisia.

– ei kätellä

Asiakkaidemme velvollisuudet:

– Asiakkaan tulee ilmoittaa ennakkoon, mikäli asunnossa tai muuttoa koskevissa tiloissa on henkilöitä ollut karanteenissa koronaviruksen takia viimeisen kuukauden aikana.

– Asiakkaan tulee ilmoittaa ennakkoon, mikäli jollakin henkilöllä asiakkaan puolelta on ilmennyt flunssan tai koronaviruksen oireita juuri muuton lähestyessä.

– Karanteenissa olevia henkilöitä tai kyseisen asunnon/ tilan irtaimistoa emme pääsääntöisesti muuta. Mikäli asiakkaalla on tai hänelle syntyy tämänlainen tilanne, tulee hänen viipymättä ottaa yhteyttä yhteyshenkilöömme, jotta voimme ratkaista kuinka ja koska muutto voitaisiin toteuttaa. Huomioitavaa on, että hallituksen antaman toimintaohjeen (16.3.) mukaan yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään karanteenia vastaavissa olosuhteissa.

Vaikka tilanne maassamme on aivan poikkeuksellinen, niin olemme pystyneet ja uskomme pystyvämme jatkossakin hoitamaan kaikki palvelutoimeksiannot asiakkaidemme edun mukaisesti, vaarantamatta henkilökuntamme tai asiakkaidemme terveyttä.

Helsinki 20.3.2020

MUUTTOKARHUT OY

Tuomo Karhu

BACK TO TOP