+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Kotimuutto

Eikö olisi mukavaa, jos voisit keskittyä rauhassa muuton valmisteluun, ja suunnitella jo uuden kodin sisustusratkaisuja? 

Kotimuutto sujuu ketterästi ammattilaisen käsissä

Kotimuutto on usein stressaava projekti, ja siihen liittyy paljon hoidettavia asioita. Jos haluat, että kotisi muutto sujuu vaivattomasti ja sujuvasti alusta loppuun saakka, kannattaa keskittää kaikki muuttopalvelut yhdelle ammattitaitoiselle toimijalle.

Kun saat samalta toimijalta esimerkiksi muuttohenkilöstön, muuttokaluston, vuokralaatikot, kuljetuksen ja loppusiivouksen, säästät aikaa ja vältyt itse ylimääräiseltä työltä.

Kotimuutto ja Muuton asennuspalvelut - Muuttokarhut
Pakkaupalvelut - Muuttokarhut

Räätälöity muuttopalvelu

Jos haluat, että kokenut ammattilainen hoitaa kaikki muuttopalvelut puolestasi, tilaa meiltä räätälöity muuttopalvelupaketti avaimet käteen -periaatteella. Voit tilata myös perusmuuton, jonka lisäksi voidaan toteuttaa toteuttaa yksittäisiä palveluita, kuten muuttosiivouksen tai kalusteasennuksen

Tulemme myös mielellämme maksuttomalle arviokäynnille, jonka yhteydessä saat ilmaisia muuttovinkkejä, ja jonka pohjalta teemme räätälöidyn tarjouksen.

Kotimuuton suunnittelu

Muuton suunnittelu on tärkeä osa muuton onnistumista. Huolellisen suunnittelun ja hyvän muuttokumppanin avulla muuton suunnittelu ja toteutus voi olla paljon huolettomampaa ja sujuvampaa.

Tehokkaan ja onnistuneen kotimuuton lähtökohtana on siis huolellinen esivalmistelu, mutta mitä kaikkea se pitää sisällään? Autamme myös suunnittelemaan tehokkaasti toteutetun muuton. 

Jos sinulla on kysyttävää, anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00

Nopea ja edullinen Muuttopalvelu Helsinki