Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English
Alennetut muuttohinnat

Huom! Hyödynnä muuttotarjous ja säästä selvää rahaa!

Kiinnostaisiko edullisempi muutto?

Tutustu voimassa oleviin muuttotarjouksiimme ja toimi nopeasti – edut voimassa vain rajoitetun ajan!

Tutustu muuttotarjouksiimme!

Palvelut kotimuuttajalle

Oikeankokoinen muuttomiehistö

Ammattitaitoisen muuttomiehistön koko räätälöidään jokaisen kotimuuton osalta juuri oikean kokoiseksi. Pidämme huolen siitä, ettet maksa turhista miehistä, mutta ettei muuttoasi myöskään tehdä liian pienellä miehityksellä.

Lue lisää muuttomiehistöstä!

Muuttolaatikot ja -tarvikkeet

Muuttolaatikot ja -tarvikkeet

Ilman asianmukaisia muuttolaatikoita ja hyviä tarvikkeita muuttaminen voi olla todella hidasta ja hankalaa. Vuokraa muuttolaatikot meidän kauttamme ja lue, mitä muita tarvikkeita tarvitset muuttoosi.

Lue lisää muuttolaatikoista ja -tarvikkeista!

Pakkauspalvelut

Pakkauspalvelut

Tavaroiden pakkaaminen ja suojaaminen muuttoa varten on usein itse muuttoa isompi urakka. Oikein pakatut ja suojatut tavarat siirtyvät muutossa turvallisesti ja nopeasti perille.

Lue lisää pakkauspalveluistamme!

Kierrätys

Kierrätys

Kotimuuton yhteydessä jää usein paljon tavaraa, jolla ei ole enää käyttöä. Hoidamme ylimääräisen irtaimiston kierrätyksen puolestasi nopeasti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Lue lisää kierrätyspalvelustamme!

Varastointi

Välivarastointi

Tarvitsetko muuttosi yhteydessä ylimääräistä varastotilaa lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa? Tarjoamme kattavat varastointiratkaisut isoille ja pienille tavaramäärille.

Lue lisää varastointiratkaisuistamme!

Muuttosiivous

Muuttosiivous

Muuttoon sisältyy tavallisesti kaksi eri siivousta: vanhan asunnon loppusiivous, sekä uuden asunnon muuttosiivous. Jos et halua murehtia siivouksesta, palkkaa ammattilainen työhön!

Lue lisää siivouspalvelustamme!

Kodin muutto sujuu ketterästi ammattilaisen käsissä

Jos haluat, että kotimuuttosi sujuu vaivattomasti ja sujuvasti alusta loppuun saakka, kannattaa keskittää kaikki muuttopalvelut yhdelle ammattitaitoiselle toimijalle. Kun saat samalta toimijalta esimerkiksi muuttomiehistön, vuokralaatikot, kuljetuksen ja loppusiivouksen, säästät aikaa ja vältyt itse ylimääräiseltä työltä. Tulemme mielellämme maksuttomalle arviokäynnille, jonka yhteydessä saat ilmaisia muuttovinkkejä, ja jonka pohjalta teemme räätälöidyn tarjouksen.

 

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Asiantuntijamme kertovat, minkälainen palvelukokonaisuus sinun kannattaa hankkia kotimuuttoosi.

BACK TO TOP