Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English

Onnistunut muutto alkaa hyvästä suunnittelusta. Muuttopalvelut, muuttolaatikot sekä muut muutossa tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet kannattaa tilata mahdollisimman hyvissä ajoin, jo heti muuton suunnitteluvaiheessa. Tärkeimpiä tekijöitä sujuvan muuton kannalta ovat riittävä määrä kunnollisia muuttolaatikoilta sekä oikeanlaiset pakkaus- ja suojausmateriaalit.

Vuokraamme muuttolaatikot kaikkiin yritys- ja kotimuuttoihin, isoihin ja pieniin tarpeisiin. Muistathan tilata riittävän määrän laatikoita: tavallisesti muuttoon tarvitaan noin 1 laatikko/asuntoneliömetri, eli esimerkiksi 90 m² asuntoon on hyvä varata 90 muuttolaatikkoa. Lisäksi voit vuokrata meiltä rullakot sekä nokkakärryt.

Muuttolaatikot Helsinki ja Espoo.

Muuttolaatikot

Pinottavat ja kestävät muuttolaatikot ovat onnistuneen muuton tärkein apuväline. Muoviset muuttolaatikot pestään jokaisen käytön jälkeen, joten halutessasi voit pakata niihin myös vaikkapa vaatteita.

Pakkausmateriaalit muuttoon

Pakkausmateriaalit

Astiat sekä muut herkät ja särkyvät esineet kannattaa pakata muuttoon suunnitelluilla, asianmukaisilla materiaaleilla. Näin takaat, että esineet säilyvät ehjinä ja puhtaina koko muuton läpi, uuteen kotiin saakka.

Suojausmateriaalit muuttoon - kuplamuovi

Suojausmateriaalit

Suojausmateriaaleilla suojaat huonekalut ja arvoesineet mahdollisilta kolhuilta. Niiden avulla estät myös esimerkiksi patjojen, sohvien ja muiden herkkien pintojen likaantumisen. Suojaa lattiat lattiansuojapahvilla naarmuuntumisen välttämiseksi.

Täytä muuttolaatikot harkiten

Muuttolaatikoita pinotaan päällekkäin korkeintaan neljä kappaletta. Laatikkoa ei pidä pakata liian täyteen, vaan se tulee täyttää maksimissaan kantokahva-aukkoon asti. Huomioi, että pinon päällimmäistä laatikkoa ei kannata täyttää aivan täyteen, varsinkaan kevyellä irtaimistolla. Esineet putoavat herkästi täydestä muuttolaatikosta, kun laatikkopino kallistetaan esimerkiksi nokkakärryille. Irtopaperit kannattaa pakata alempiin laatikoihin, sillä esimerkiksi tuuli tai ilmavirta voivat helposti napata ne laatikon päältä.

Laatikkoja pakatessa on hyvä muistaa, ettei muuttolaatikkoa kannata täyttää ainoastaan painavilla esineillä, jotta laatikot ovat helposti kannettavissa. Yhteen laatikoon kannattaa pakata esimerkiksi maksimissaan yksi hyllymetri kirjoja, ja tyhjäksi jäävään tilaan jotain kevyttä. Pakkaa painavat tavarat laatikon pohjalle ja kevyet päälle. Laatikoiden tyhjä tila ja mahdolliset aukot kannattaa aina tilkitä esimerkiksi pyyhkeillä tai muilla kevyillä tekstiileillä.

Lue lisää kotimuutosta

 

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää! Neuvomme mielellämme muuttolaatikoiden määrän, tai oikeanlaisten pakkaus- ja suojamateriaalien valinnan suhteen.

BACK TO TOP