Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English

Tavaroiden pakkaaminen ja suojaaminen ovat monesti muuttoa suurempia urakoita. Oikein pakatut ja suojatut tavarat siirtyvät muutossa turvallisesti ja nopeasti perille, joten hyvin valmisteltu muutto säästää sekä aikaa että rahaa. Ammattitaitoiset pakkauspalvelut muuton yhteydessä meiltä.

irtaimiston pakkaaminen muutossa

Irtaimiston pakkaaminen

Tarvitsetko apua tavaroidesi pakkaamisessa? Tiedätkö, kuinka pakkaat astiasi oikein ja turvallisesti? Voit tilata meiltä esimerkiksi koko asunnon irtaimiston pakkauspalvelun, tai vaikkapa jonkin pienemmän yksittäisen osan, kuten astioiden oikeaoppisen pakkauksen.

Tavaroiden suojaaminen

Tavaroiden suojaaminen

Huonekalut, patjat sekä kaikki herkät pinnat on hyvä suojata ennen muuttoa kolhiintumisen ja likaantumisen varalta. Myös lattiapinnat kannattaa suojata muuton ajaksi naarmuuntumisen välttämiseksi. Me voimme huolehtia suojauksesta puolestasi, kokonaisvaltaisesti tai yksittäisen osa-alueen osalta.

Tavaroiden järjestely

Tavaroiden paikoilleen laittaminen ja asennuspalvelut

Mikäli tarvitset uudessa asunnossa apua laatikoiden tyhjentämiseen, tavaroiden paikoilleen laittamiseen tai vaikkapa taulujen asentamiseen, voit tilata meiltä kyseisen palvelun!

Kiinnostuitko?

Kysy neuvoa asiakaspalvelustamme – kerromme mielellämme, mitä pakkaus- ja suojauspalveluita sinun kannattaa hankkia muuttoosi!

BACK TO TOP