Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English

Tarvitsetko muuttosi yhteydessä ylimääräistä varastotilaa lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi? Tarjoamme ratkaisun varastointitarpeeseesi, oli kyseessä pieni tavaramäärä tai koko asunnon irtaimisto. Varastointi Helsingissä palvelee erityisesti pääkaupunkiseudun muuttajia. Lue lisää ja pyydä tarjous.

lyhytaikainen varastointi

Lyhytaikainen varastointi

Muuton yhteydessä voi tulla hetkellinen tarve säilyttää tavaroita varastossa, esimerkiksi remontin tai asuntojen vaihdon aikataulujen vuoksi. Lämmin ja vartioitu varastotila, jonka voit varata juuri haluamallesi aikavälille, on ehdottomasti paras vaihtoehto. Halutessasi siirrämme tavarasi varastoon saman muuttomiehistön toimesta, joka hoitaa muuttosi. Voit myös itse tuoda tavarasi varastoon ja hakea ne pois.

pidempiaikainen varastointi

Pitkäaikainen varastointi

Jos tarvitset pidempiaikaista varastotilaa esimerkiksi ulkomailla asumisen ajaksi, tai haluat varastoida vaikkapa kausituotteita, kuten hiihtovälineitä, renkaita tai polkupyöriä, tarjoamme juuri tarpeittesi mukaiset ratkaisut. Varastoimme lämpimissä ja vartoiduissa tiloissamme suuret ja pienet tavaramäärät. Halutessasi kuljetamme tavarasi varastoon muuttosi yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Kysy neuvoa asiakaspalvelustamme! Kerromme mielellämme, miten varastointitarpeesi saadaan ratkaistua.

BACK TO TOP