+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Yritysmuutto

Onko yrityksesi muuttamassa uusiin tiloihin, tai kaipaatko apua toimiston tilajärjestelyihin, tavaroiden siirtoon tai kalusteasennuksiin?

Yritysmuutto Helsinki, Espoo & Vantaa

Yritysmuutto on aina yrityksen toiminnalle ylimääräinen stressi ja häiriötekijä, ja siksi se kannattaa hoitaa niin sujuvasti kuin mahdollista. Yritysmuuton yhteydessä tulee huomioida monia asioita ja yksityiskohtia. Hyvin suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu yritysmuutto ei häiritse yrityksesi toimintaa. 

Yrityksen muuton pitäisi tapahtua sujuvasti niin, että työt voivat jatkua koko ajan keskeytyksettä. Mitä tehokkaammin muutto saadaan hoidettua, sitä paremmin yrityksesi työntekijät pystyvät työskentelemään normaalisti, eikä muutto aiheuta pienintäkään notkahdusta tuottavuudessa.

Yritysmuutto Helsinki, Espoo ja Vantaa - Muuttokarhut
Yritysmuuton huolellinen suunnittelu - Muuttokarhut

Yritysmuuton valmistelu

Muistathan myös tiedottaa koko henkilökuntaa hyvissä ajoin muutosta, sekä muuttoon liittyvistä toimenpiteistä sekä siihen liittyvistä ennakoivista toimenpiteistä. Henkilöstön kannattaa lisäksi tutustua etukäteen yrityksen muutto-ohjeisiin, jotta kaikki sujuisi muuttopäivänä mahdollisimman mutkattomasti.

Jos yritysmuuton yhteydessä on muutettavana ns. hankalia esineitä, kuten kassakaappeja, kopiokoneita, taide-esineitä tai arkistoja, ne vaativat useimmiten erillisen siirtoprojektin ja erikoisosaamista. 

Katso Muuttokarhujen vinkit yritysmuuton valmisteluun.

Ammattilaisen tekemä suunnitelma

Kun keskität kaikki muuttopalvelut ammattitaitoiselle toimijalle, joka hoitaa kaikki muuttoon liittyvät palvelut puolestasi sekä auttaa sinua myös muuton kokonaisvaltaisessa suunnittelussa sekä muuton aikataulun rakentamisessa, voit säästää pitkän pennin.

Ammattilaisen tekemä kartoitus ja suunnitelma ehdotuksineen on onnistuneen muuttoprojektin ensimmäinen vaihe. Tarjoamme räätälöidyn palvelupaketin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Jos sinulla on kysyttävää, anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa