Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English

Palvelut yritysmuuttajalle

Yritysmuuton yhteydessä tulee huomioida monia asioita ja yksityiskohtia. Yrityksen muuton pitäisi tapahtua sujuvasti niin, että työt voivat jatkua koko ajan keskeytyksettä. Muuttopalvelut kannattaakin keskittää yhdelle toimijalle, joka hoitaa kaikki muuttoon liittyvät palvelut puolestasi.

Kaikki yritysmuuton palvelut yhdeltä toimijalta

Kun tilaat kaikki muuttopalvelusi Muuttokarhuilta, voit luottaa kaiken sujuvan vahvalla ammattitaidolla ja aikataulussa. Toteutamme sinulle räätälöidyn paketin juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioiden!

Lue lisää yritysmuuton palveluista!

Tilajärjestelyt ja muutokset

Tilajärjestelyt ja -muutokset

Kaipaatko apua yrityksesi työpisteiden uudelleenjärjestelyyn, tavaroiden siirtoon tai vaikkapa laite- ja kalusteasennuksiin? Tarjoamme räätälöidyn palvelupaketin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää tilajärjestelyistä ja -muutoksista!

Erikoismuutot

Erikoismuutot

Jos yritysmuuton yhteydessä on muutettavana ns. hankalia esineitä, kuten kassakaappeja, kopiokoneita, taide-esineitä, tai arkistoja, ne vaativat useimmiten erillisen siirtoprojektin ja erikoisosaamista.

Lue lisää erikoismuutoista!

Muuttolaatikot ja -tarvikkeet

Muuttolaatikot ja -välineet

Ilman kunnollisia muuttolaatikoita ja asianmukaisia tarvikkeita muuttaminen voi olla erittäin hidasta ja hankalaa. Vuokraa muuttolaatikot kauttamme ja lue, mitä muita tarvikkeita tarvitset muuttoosi.

Lue lisää muuttolaatikoista ja -välineistä!

Kierrätys

Kierrätys

Yritysmuuton yhteydessä jää usein paljon irtaimistoa, jolla ei ole enää käyttöä. Hoidamme ylimääräisten tavaroiden kierrätyksen puolestasi vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Lue lisää kierrätyspalvelustamme!

Varastointi

Välivarastointi

Tarvitsetko yrityksesi muuton yhteydessä ylimääräistä varastotilaa lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa? Me tarjoamme monipuoliset varastointiratkaisut kaikenkokoisille tavaramäärille.

Lue lisää välivarastoinnistamme!

Yrityksen muutto sujuu vaivattomasti ammattilaisen toteuttamana

Yritysmuutto on aina yrityksen toiminnalle ylimääräinen stressitekijä, ja siksi se kannattaa hoitaa niin sujuvasti kuin mahdollista. Mitä tehokkaammin muutto saadaan hoidettua, sitä paremmin yrityksesi työntekijät pystyvät työskentelemään normaalisti, eikä muutto aiheuta pienintäkään notkahdusta tuottavuudessa. Kun keskität kaikki muuttopalvelut yhdelle ammattitaitoiselle toimijalle, joka auttaa sinua myös muuton aikataulun rakentamisessa, voit parhaimmillaan säästää pitkän pennin.

Muistathan myös tiedottaa koko henkilökuntaa hyvissä ajoin muutosta, sekä muuttoon liittyvistä toimenpiteistä. Henkilöstön kannattaa lisäksi tutustua etukäteen yrityksen muutto-ohjeisiin, jotta kaikki sujuisi muuttopäivänä mahdollisimman mutkattomasti.

 Ota yhteyttä ja kysy lisää asiakaspalvelustamme! Suosittelemme mielellämme, mitä palveluita ja tuotteita yritysmuuttoon kannattaa hankkia.

BACK TO TOP