Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English

Kaipaatko apua yrityksesi työpisteiden uudelleenjärjestelyyn tai tavaroiden siirtoon? Eikö kenelläkään ole aikaa siivota toimitilojen arkistoa tai varastoa? Tarjoamme monipuoliset ja räätälöidyt palvelut mm. tilajärjestelyihin, siivouksiin sekä laite- ja kalusteasennuksiin liittyen.

Tila- ja kalustejärjestelyt, sisäiset muutot ja siirrot

Onko yrityksesi henkilöstö siirtymässä samassa kiinteistössä kokonaan toisiin tiloihin? Tarvitsetko apua kalusteiden ja tavaroiden uudelleenjärjestelyyn? Oli järjestelytarpeesi minkälainen tahansa, me räätälöimme sinulle tapauskohtaisen palvelupaketin.

Erikoismuutto - arkistomuutot

Arkistojen ja varastojen siivoukset sekä järjestelyt

Arkistot, varastot ja muut varsinaisten toimitilojen ulkopuoliset tilat saattavat tarvita uudelleenjärjestelyä, siivoamista tai vaikkapa tietoturvallista hävittämistä. Me hoidamme siivouksen, järjestelyn ja hävittämisen puolestasi, räätälöidysti.

kalusteiden ja laitteiden asennukset

Kalusteiden ja laitteiden asennukset

Kaipaavatko yrityksesi uudet kalusteet asennuksia tai ergonomiasäätöjä? Kuka osaisi asentaa valkotaulun ja videotykin varmasti ja oikealla tavalla? Meiltä saat kalusteiden sekä laitteiden asennukset ammattitaidolla ja tarpeittesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy neuvoa asiakaspalvelustamme! Teemme maksuttoman arviokäynnin, tarjouksen ja suosittelemme, mitä palveluita ja tuotteita sinun kannattaa muuttoosi hankkia.

BACK TO TOP