Tarvitsetko apua? Soita 040 9000 770
In English

Hyvin suunniteltu ja toteutettu muutto ei häiritse yrityksesi toimintaa. Yrityksen onnistunut muuttoprojekti lähtee ammattilaisen tekemästä kartoituksesta, suunnitelmasta ja muuttoehdotuksesta.

Muutto uusiin tiloihin

Yritysmuutossa kaikki muuttopalvelut kannattaa keskittää yhdelle toimijalle, joka kiinnittää riittävästi osaajia muuttoprojektiisi. Kattavaan muuttopalvelupakettiin kuuluvat ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi mm. kaikki tarvittavat muuttovälineet, -laatikot ja suojausmateriaalit.

Muuton suunnittelu

Muuttoprojektin sujuvuus

Yksi muuttoprojektisi tärkeimpiä avainpelureita on muuttoliikkeen muuttopäällikkö, joka ottaa kokonaisvastuun muuttoprojektista ja on sinun oikea kätesi. Kun valitset muuttoliikettä, muista pitää tätä palvelua ja asiantuntevaa muuttopäällikköä edellytyksenä.

Ammattitaito ja luotettavuus

Ammattitaito ja luotettavuus

Kun muuttoliike kuuluu Luotettava kumppani -ohjelmaan (Tilaajavastuu.fi) sekä on Suomen Muuttopalveluyritykset ry:n (SMPY) jäsen, voit luottaa asioiden hoituvan juuri haluamallasi tavalla, luotettavasti sekä vahvalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä meihin, jos haluat maksuttoman arviokäynnin ja tarjouksen! Asiakaspalvelumme kertoo myös mielellään, mitä palveluita ja tuotteita sinun kannattaa hankkia yritysmuuttoosi.

BACK TO TOP