+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Muuttopalvelut:

Erikoismuutot

Herkät tavarat

Taulut, taide-esineet ja muut herkästi rikkoutuvat tai arvokkaat tavarat vaativat aina erillistä huomiota muuton yhteydessä. Kokenut ammattilainen tietää, miten esineet siirretään turvallisimmalla ja parhaalla tavalla. 

 

Hankalat esineet

Jos yritysmuuton yhteydessä muutettavana on ns. hankalia esineitä, kuten kassakaappeja, kopiokoneita, taide-esineitä, tai arkistoja, ne vaativat useimmiten erillisen siirtoprojektin ja erikoisosaamista. Erikoismuutot on hyvä antaa aina ammattilaisen hoidettavaksi, jotta vältytään esimerkiksi henkilö-, esine- tai kiinteistövahingoilta.

 

Raskaat esineet

Kassakaappien, flyygeleiden tai muiden isojen ja raskaiden esineiden siirtäminen vaatii aina erityistä huomiota ja osaamista, joten on turvallisinta antaa ammattilaisen hoitaa niiden siirtäminen.

 

Arkistomuutot

Arkistomuutto suoritetaan useimmiten ns. avaimet käteen -periaatteella, hyllystä hyllyyn: pakkaamme tavarat suoraan hyllyltä, siirrämme ne, ja laitamme takaisin hyllyyn.

Anna meidän auttaa muutossa

Kun keskität kaikki muuttopalvelut ammattitaitoiselle toimijalle, joka hoitaa kaikki muuttoon liittyvät palvelut puolestasi sekä auttaa sinua myös muuton kokonaisvaltaisessa suunnittelussa sekä muuton aikataulun rakentamisessa, voit säästää pitkän pennin.

Jos sinulla on kysyttävää, anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa