+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Muuttopalvelu Helsinki

Turha tehdä asioista mutkikasta. Valitse Muuttokarhut ja saat muuttoosi kaiken, mitä tarvitset.

Mutkaton muutto Helsingissä

Muuttopalvelumme Helsingissä tarjoaa täydellisen ratkaisun niille, jotka haluavat nauttia sujuvasta muutosta, olipa kyseessä sitten kantamuutto Helsingin keskustan sykkeeseen tai perheen muutto rauhallisemmalle esikaupunkialueelle.

Valitsemalla Muuttokarhut, saat ammattitaitoisen tiimin ja vaivattoman muuttoprosessin Helsingin monimuotoisessa kaupunkiympäristössä.

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa

Asiakkaan kokemuksia - Muuttopalvelu Helsinki

Lähtökohta muutosta tuntui uuvuttavalta, sillä kohteeseen oli tarkoitus roudata tavaraa vähintään seitsemästä eri pisteestä ympäri pääkaupunkiseutua ja vähän kauempaakin. Haasteina oli muuton monimutkaisuus, logistiikka ja oman ajan käyttö, joka suuressa projektissa uhkasi karata käsistä. Lopulta sekä yrityksen että kodin muutto toteutettiin mutkattomasti ja luotettavasti, ystävällistä asiakaspalvelua unohtamatta.

”Muuttokarhut olivat ripeitä, riuskoja ja tehokkaita – puhumattakaan ystävällisyydestä. Huonekalut siirtyivät paikoilleen ketterästi ja muuttolaatikot siirtyivät nopsasti paikasta toiseen. Järkevä reittisuunnitelmakin siunaantui kohtuullisen vaikeassa monen pisteen muutossa. ”

-Maarika Maury

Muuttopalvelu Helsinki - Muttokarhut kantaa pöytää muuttorekkaan

Kotimuuttopalvelu Helsinki

Kotimuutto on usein haastava ja stressaava tehtävä, jossa pitää ottaa huomioon monia eri tekijöitä. Jos haluat, että muuttosi sujuu saumattomasti ja vaivattomasti alusta loppuun, on järkevää keskittää kaikki muuttoon liittyvät palvelut yhden ammattitaitoisen toimittajan hoidettavaksi.

Muuttokarhuilta saat kaikki kotimuuton palvelut, kuten muuttohenkilöstön, muuttokaluston, vuokralaatikot ja loppusiivouksen. Samalla varmistat, että muuttosi valmistuu suunnitelmallisesti ajallaan.

Yritysmuuton huolellinen suunnittelu - Muuttokarhut

Yritysmuuttopalvelu Helsinki

Yritysmuutto aiheuttaa yritkselle aina ylimääräistä työtä ja stressiä, jota muuton ulkoistamisella voidaan keventää. Muuttokarhut varmistavat, että yritysmuuttosi sujuu mutkattomasti ja ajallaan.

Muuttokahujen toteuttaman yritysmuuton tavoitteena on, että yrityksen muutto sujuu niin tehokkaasti, että työt voivat jatkua keskeytyksettä muuton aikana. Tällä yritys varmistaa, että työn tuottavuudessa ei tapahdu notkahduksia muuttoprojektin aikana. 

Muuttolaatikot Helsinki, Espoo ja vantaa / Muuttotarvikkeet

Muuton lisäpalvelut

Muuttokarhut tarjoaa kaikki muuttoon liittyvät muuttopalvelut, aina muuttolaatikoista loppusiivoukseen asti. 

Tarvittaessa muutto hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin Muuttokarhut hoitavat muuton valmistelun, pakkaamisen, suojaamisen, asennukset, sekä loppusiivouksen. 

Usein kysytyt kysymykset

Hinnoissa on eroja riippuen muutettavan kohteen koosta (m2), onko muutettava osoite kerrostalo, omakotitalo, rivitalo jne. Ota meihin yhteyttä, niin arvioimme muuton hinnan projektikohtaisesti. 

Lue lisää muuton hintaan vaikuttavista tekijöistä

Hyvissä ajoin aloitettu suunnittelu ja huolellinen pakkaaminen edistävät sitä, että muutto sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää muuton valmistelusta.

Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että muuttolaatikoita kannattaa varata yksi laatikko per asuinneliö. Suosittelemme kuitenkin varaamaan muutaman ylimääräisen muuttolaatikon varmuuden varalle. 

Muuttolaatikoissa kannattaa myös panostaa laatuun. Jämäkät ja kestävät  muuttolaatiokt helpottavat pakkaamista ja varmistavat, että muutto sujuu ongelmitta.

Muuton pakkaamisen voi suorittaa itse tai ulkoistaa pakkauspalvelun meille. 

Voit tilata meiltä esimerkiksi koko asunnon irtaimiston pakkauspalvelun, tai vaikkapa jonkin pienemmän yksittäisen osan, kuten astioiden oikeaoppisen pakkauksen.

Huonekalut, patjat sekä kaikki herkät pinnat on hyvä suojata ennen muuttoa kolhiintumisen ja likaantumisen varalta. Myös lattiapinnat kannattaa suojata muuton ajaksi naarmuuntumisen välttämiseksi.

Me voimme huolehtia suojauksesta puolestasi, kokonaisvaltaisesti tai yksittäisen osa-alueen osalta.

Halutessaan asiakas saa osallistua muuttoon yksin tai talkooporukan kanssa. Isompi muuttomiehistö nopeuttaa ja helpottaa muuttoprosessia. 

Kassakaappien, flyygeleiden tai muiden isojen ja raskaiden esineiden siirtäminen vaatii aina erityistä huomiota ja osaamista, joten on turvallisinta antaa ammattilaisen hoitaa niiden siirtäminen. Erikoismuutot onnistuu vaivattomasti muuttokarhujen avulla. 

 

Osa kalusteista voi vaatia niiden purkamista ja kasaamista sekä kotimuutoissa että yritysmuutoissa. Voit varata meiltä kaikki huonekalujen ja kodinkoneiden asennukset muuttoosi liittyen.

Sekä kotimuuton että yritysmuuton yhteydessä jää usein paljon tavaraa, jolla ei ole enää käyttöä. Hoidamme ylimääräisen irtaimiston kierrätyksen puolestasi nopeasti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Mikäli haluat helpottaa muuttourakkaa,  Muuttokarhut hoitvat myös vanhan asunnon loppusiivouksen sekä uuden asunnon muuttosiivouksen.

Nopea ja edullinen Muuttopalvelu Helsinki

Tilaa veloitukseton arviokäynti

Palveluumme kuuluu tarvittaessa veloitukseton arviokäynti, jonka yhteydessä saat ilmaisia vinkkejä muuttoasi varten.

Arviokäynnin jälkeen teemme räätälöidyn suunnitelman muutosta. Ota yhteyttä ja kerro muuttotarpeesi, autamme mielellämme!

Anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00