+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Muuttopalvelut:

Muuttokalusto

Muuttokalusto koti- ja yritysmuuttoon

Palvelemme sekä kotimuutoissa että yritysmuutoissa. Muuttokalusto räätälöidään aina kulloisenkin tarpeen mukaan ja esimerkiksi isoa yritysmuuttoa voi olla kerrallaan tekemässä useampi muuttokuorma-auto kun pienessä muutossa riittää yksi pienempi auto.

 

Muuttokalusto

Muuttokarhujen muuttokalusto koostuu monen kokoisista (7-38-50m3)  kokoluokan muuttoautoista, joista suunnitellaan asiakkaalle aina tarkoituksen mukaisin suunnitelma niin pieniin kuin isoihin muuttoihin

 

Varusteet

Muuttoautot ja muuttohenkilöstö varustetaan aina asianmukaisin muuttovarustein, eli muutoilla on aina mukana mm asianmukainen kuormansidontavarustus sekä muuttohenkilöiden käyttämät muuttovälineet.

Yleensä siihen kuuluvat perinteiset nokkakärryt, kantovaljaat, muuttohuovat jne. mutta tarpeen mukaan muutoille saadaan mukaan myös erikoisemmat muuttovälineet, kuten esimerkiksi sähköpöytien siirtoon tarkoitetut kuljetusalustat.

 

Kalustonkäytön optimointi

Kalustonkäytön optimoinnin ansiosta Muuttokarhut ovat pystyneet toteuttamaan vuosien kuluessa myös kaikkein isoimpia yritysmuuttoja

Anna meidän auttaa muutossa

Kun keskität kaikki muuttopalvelut ammattitaitoiselle toimijalle, joka hoitaa kaikki muuttoon liittyvät palvelut puolestasi sekä auttaa sinua myös muuton kokonaisvaltaisessa suunnittelussa sekä muuton aikataulun rakentamisessa, voit säästää pitkän pennin.

Jos sinulla on kysyttävää, anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa