+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Muuttopalvelut:

Yritysmuuton palvelut

Muutto uusiin tiloihin

Yritysmuutossa kaikki muuttopalvelut kannattaa keskittää yhdelle toimijalle, joka kiinnittää optimoidun määrän osaajia muuttoprojektiisi. Kun keskität kaikki muuttopalvelut ammattitaitoiselle toimijalle, joka hoitaa kaikki muuttoon liittyvät palvelut puolestasi sekä auttaa sinua myös muuton kokonaisvaltaisessa suunnittelussa sekä muuton aikataulun rakentamisessa, voit säästää pitkän pennin.

 

Muuttoprojektin sujuvuus

Yksi muuttoprojektisi tärkeimpiä avainpelureita on muuttoliikkeen muuttopäällikkö, joka ottaa kokonaisvastuun muuttoprojektista ja on sinun  oikea kätesi. Kun valitset muuttoliikettä, muista pitää tätä palvelua ja asiantuntevaa muuttopäällikköä edellytyksenä.

 

Muuttovälineet

Kattavaan muuttopalvelupakettiin kuuluvat ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi mm. kaikki tarvittavat muuttovälineet, kuten muuttolaatikot ja suojausmateriaalit.

 

Erityspalvelut

Jos muuton yhteydessä on muutettavana ns. hankalia esineitä, kuten kassakaappeja, kopiokoneita, taide-esineitä, tai arkistoja, ne vaativat useimmiten erillisen siirtoprojektin ja erikoisosaamista.

 

Arkistomuutot

Arkistomuutto suoritetaan useimmiten ns. avaimet käteen -periaatteella, hyllystä hyllyyn: pakkaamme tavarat suoraan hyllyltä, siirrämme ne, ja laitamme takaisin hyllyyn.

 

Kartoitus ja suunnitelma

Ammattilaisen tekemä kartoitus ja suunnitelma ehdotuksineen on onnistuneen yritysmuuttoprojektin ensimmäinen vaihe. Tarjoamme räätälöidyn palvelupaketin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Anna asiakaspalvelumme auttaa.

Avoinna arkisin 7.30 – 18.00

 

Ammattitaito ja luotettavuus

Kun muuttoliike kuuluu Luotettava kumppani  ohjelmaan (Tilaajavastuu.fi) sekä on Suomen Muuttopalveluyritykset ry:n (SMPY) jäsen, voit luottaa asioiden hoituvan juuri haluamallasi tavalla, luotettavasti sekä vahvalla ammattitaidolla.

Anna meidän auttaa muutossa

Kun keskität kaikki muuttopalvelut ammattitaitoiselle toimijalle, joka hoitaa kaikki muuttoon liittyvät palvelut puolestasi sekä auttaa sinua myös muuton kokonaisvaltaisessa suunnittelussa sekä muuton aikataulun rakentamisessa, voit säästää pitkän pennin.

Jos sinulla on kysyttävää, anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa