+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Muuttopalvelu Espoo

Turha tehdä asioista mutkikasta. Valitse laadukas muuttopalvelu Espoon alueella joka pakkaa, siivoaa ja kantaa tavarat puolestasi.

Mutkaton muutto Espoossa

Palvelumme tarjoaa täydellisen ratkaisun huoletonta muuttoa arvostavalle. Laadukasta muuttopalvelua muuton kaikissa osa-alueissa aina pakkauspalveluista muuttosiivoukseen.

Valitsemalla Muuttokarhut, saat ammattitaitoisen tiimin ja vaivattoman muuttoprosessin. Meiltä onnistuu niin pienet muutot kuin erikoisosaamista vaativat täyden palvelun muutot.

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa

Asiakkaan kokemuksia

”Tasan vuosi sitten meillä oli aikamoinen muuttourakka, jossa yhdistyi niin kodin kuin yrityksenkin muutto. Muutimme Helsingistä Forssaan vanhaan jugendhuvilaan, Villaforssiin, josta tuli uusi kotini – ja työpaikkani, sekä jännittävä seikkailuni.” Haasteina oli suuren muuton monimutkaisuus, logistiikka ja oman ajan käyttö, joka laajassa muutossa uhkasi karata käsistä. Lopulta sekä yrityksen että kodin muutto toteutettiin mutkattomasti ja luotettavasti, ystävällistä asiakaspalvelua unohtamatta.

”Muuttokarhut olivat ripeitä, riuskoja ja tehokkaita – puhumattakaan ystävällisyydestä. Huonekalut siirtyivät paikoilleen ketterästi ja muuttolaatikot siirtyivät nopsasti paikasta toiseen. Järkevä reittisuunnitelmakin siunaantui kohtuullisen vaikeassa monen pisteen muutossa. ”

-Maarika Maury

Muuttopalvelu Espoo - Muuttokarhut - Muuttorekka

Kotimuuttopalvelu Espoo

Kotimuutossa pitää ottaa huomioon monia eri tekijöitä, joka voi olla monelle stressaava tehtävä. Jos haluat, että muuttosi sujuu saumattomasti ja vaivattomasti alusta loppuun, on järkevää keskittää kaikki muuttoon liittyvät palvelut yhden ammattitaitoisen toimittajan hoidettavaksi.

Muuttokarhuilta saat kaikki kotimuuton palvelut, kuten muuttohenkilöstön, muuttokaluston, vuokralaatikot ja loppusiivouksen. Samalla varmistat, että muuttosi valmistuu suunnitelmallisesti ajallaan.

Erikoismuutot Helsinki, Espoo ja Vantaa - Muuttokarhut

Yritysmuuttopalvelu Espoo

Minimoi yritysmuuton aiheuttamat ylimääräiset työt palkkaamalla muuuttoon ammattitaitoinen muuttopalvelu Espoossa. Muuttokarhut varmistavat, että yritysmuuttosi on suunniteltu huolella ja sujuu mutkattomasti ajallaan.

Muuttokahujen toteuttaman yritysmuuton tavoitteena on, että yrityksen muutto sujuu niin tehokkaasti, että työt voivat jatkua keskeytyksettä muuton aikana. Tällä yritys varmistaa, että työn tuottavuudessa ei tapahdu notkahduksia muuttoprojektin aikana. 

Muuttolaatikot Helsinki, Espoo ja vantaa / Muuttotarvikkeet

Mutkattoman muuton lisäpalvelut

Tutustu monipuolisiin lisäpalveluihimme, joiden avulla Muuttokarhut pyrkii tekemään muutostasi mahdollisimman helpon. Muuttolaatikot, pakkauspalvelut ja muuttosiivous ovat vain yhden puhelun päässä.

Lue lisää alla olevasta linkistä ja pyydä tarjous jo tänään.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnoissa on eroja riippuen muutettavan kohteen koosta (m2), onko muutettava osoite kerrostalo, omakotitalo, rivitalo jne. Ota meihin yhteyttä, niin arvioimme muuton hinnan projektikohtaisesti. 

Lue lisää muuton hintaan vaikuttavista tekijöistä.

Hyvissä ajoin aloitettu suunnittelu ja huolellinen pakkaaminen edistävät sitä, että muutto sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää muuton valmistelusta.

Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että muuttolaatikoita kannattaa varata yksi laatikko per asuinneliö. Suosittelemme kuitenkin varaamaan muutaman ylimääräisen muuttolaatikon varmuuden varalle. 

Muuttolaatikoissa kannattaa myös panostaa laatuun. Jämäkät ja kestävät  muuttolaatiokt helpottavat pakkaamista ja varmistavat, että muutto sujuu ongelmitta.

Muuton pakkaamisen voi suorittaa itse tai ulkoistaa pakkauspalvelun meille. 

Voit tilata meiltä esimerkiksi koko asunnon irtaimiston pakkauspalvelun, tai vaikkapa jonkin pienemmän yksittäisen osan, kuten astioiden oikeaoppisen pakkauksen.

Huonekalut, patjat sekä kaikki herkät pinnat on hyvä suojata ennen muuttoa kolhiintumisen ja likaantumisen varalta. Myös lattiapinnat kannattaa suojata muuton ajaksi naarmuuntumisen välttämiseksi.

Me voimme huolehtia suojauksesta puolestasi, kokonaisvaltaisesti tai yksittäisen osa-alueen osalta.

Halutessaan asiakas saa osallistua muuttoon yksin tai talkooporukan kanssa. Isompi muuttomiehistö nopeuttaa ja helpottaa muuttoprosessia. 

Kassakaappien, flyygeleiden tai muiden isojen ja raskaiden esineiden siirtäminen vaatii aina erityistä huomiota ja osaamista, joten on turvallisinta antaa ammattilaisen hoitaa niiden siirtäminen. Erikoismuutot onnistuu vaivattomasti muuttokarhujen avulla. 

 

Osa kalusteista voi vaatia niiden purkamista ja kasaamista sekä kotimuutoissa että yritysmuutoissa. Voit varata meiltä kaikki huonekalujen ja kodinkoneiden asennukset muuttoosi liittyen.

Sekä kotimuuton että yritysmuuton yhteydessä jää usein paljon tavaraa, jolla ei ole enää käyttöä. Hoidamme ylimääräisen irtaimiston kierrätyksen puolestasi nopeasti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Tarvittaessa Muuttokarhut hoitvat myös vanhan asunnon loppusiivouksen sekä uuden asunnon muuttosiivouksen.

Nopea ja edullinen Muuttopalvelu Helsinki

Tilaa veloitukseton arviokäynti

Muista hyödyntää palveluumme kuuluva veloitukseton arviokäynti,  jonka yhteydessä saat hyödyllisiä vinkkejä muuttoasi varten.

Käynnin jälkeen teemme räätälöidyn suunnitelman muutosta. Ota yhteyttä ja kerro muuttotarpeesi, autamme mielellämme!

Anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00