+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Muuton lisäpalvelut

Tutustu kaikkiin palveluihimme ja pyydä tarjousta täyttämällä tarjouspyyntölomake!

Mutkaton Muutto pääkaupunkiseudulla

Muuttokarhut tarjoavat niin koti-,  yritys kuin julkisten organisaatioiden muuttopalvelut joustavasti ja asiakkaan ehdoilla. Katso kaikki lisäpalvelut, tutustu monipuolisiin muuttopalveluihimme ja ota tarvittaessa yhteyttä. Me autamme mielellämme!

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa

Tutustu muuttopalveluihimme:

Muuttokalusto
Valitaan muuttoosi sopiva muuttokalusto. Muuttokarhujen muuttokalusto koostuu monen kokoisista muuttoautoista, joista valitaan asiakkaalle aina tarkoituksen mukaisin vaihtoehto niin pieniin kuin isoihin muuttoihin.
Muuttomiehistö
Ammattitaitoisen muuttomiehistön koko räätälöidään jokaisen kotimuuton osalta juuri oikean kokoiseksi. Pidämme huolen siitä, ettet maksa turhista miehistä, mutta ettei muuttoasi myöskään tehdä liian pienellä miehityksellä.
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Ilman asianmukaisia muuttolaatikoita ja hyviä tarvikkeita muuttaminen voi olla todella hidasta ja hankalaa. Vuokraa muuttolaatikot meidän kauttamme ja lue, mitä muita tarvikkeita tarvitset kotimuuttoosi.
Pakkauspalvelut
Tavaroiden pakkaaminen ja suojaaminen muuttoa varten on usein itse muuttoa isompi urakka. Oikein pakatut ja suojatut tavarat siirtyvät muutossa turvallisesti ja nopeasti perille.
Asennuspalvelut
Osa kalusteista voi vaatia niiden purkamista ja kasaamista sekä koti- että yritysmuutoissa. Voit varata meiltä kaikki huonekalujen ja kodinkoneiden asennukset.
Muuttosiivous
Muuttoon sisältyy tavallisesti kaksi eri siivousta: vanhan asunnon loppusiivous, sekä uuden asunnon muuttosiivous. Jos et halua murehtia siivouksesta, palkkaa ammattilainen työhön!
Kierrätys
Kotimuuton yhteydessä jää usein paljon tavaraa, jolla ei ole enää käyttöä. Hoidamme ylimääräisen irtaimiston kierrätyksen puolestasi nopeasti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti.
Välivarastointi
Tarvitsetko muuttosi yhteydessä ylimääräistä varastotilaa lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa? Tarjoamme kattavat varastointiratkaisut isoille ja pienille tavaramäärille.
Erikoismuutot
Jos muuton yhteydessä on muutettavana ns. hankalia esineitä, kuten kassakaappeja, kopiokoneita, taide-esineitä, tai arkistoja, ne vaativat useimmiten erillisen siirtoprojektin ja erikoisosaamista.
Yritysmuuton palvelut
Kun tilaat kaikki muuttopalvelusi Muuttokarhuilta, voit luottaa kaiken sujuvan vahvalla ammattitaidolla ja aikataulussa. Toteutamme sinulle räätälöidyn paketin juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioiden
Tilajärjestelyt- ja muutokset
Kaipaatko apua yrityksesi työpisteiden uudelleenjärjestelyyn, tavaroiden siirtoon tai vaikkapa laite- ja kalusteasennuksiin? Tarjoamme räätälöidyn palvelupaketin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.
Haalaukset
Haalaamme painavaa, suurikokoista, arvokasta ja särkyvää tavaraa lähelle, korkealle sisälle ja ulos. Käytössämme on kattava kalustus ja toteutamme kekseliäästi myös erikoissiirtoja.
Muuttolaatikot Helsinki, Espoo ja vantaa / Muuttotarvikkeet

Muuttolaatikot- ja tarvikkeet

Yritysmuuttoon on hyvä varautua riittävällä määrällä muuttolaatikoita, -välineitä ja materiaaleja, jotka helpottavat ja nopeuttavat muuttamista.

Vuokraamme muuttolaatikot, rullakot ja nokkakärryt kaikenkokoisiin yritysmuuttoihin. Meiltä voit myös ostaa muut muutossa tarvittavat tarvikkeet ja suojausmateriaalit.

Anna meidän auttaa muutossa

Voit säästää pitkän pennin, kun keskität kaikki muuttopalvelut ammattitaitoiselle toimijalle. Hoidamme kaikki muuttoon liittyvät palvelut ja lisäpalvelut puolestasi, sekä autamme sinua muuton kokonaisvaltaisessa suunnittelussa sekä muuton aikataulun rakentamisessa.

Jos sinulla on kysyttävää, anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa