+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Muuttopalvelu Vantaa

Turha tehdä asioista mutkikasta. Valitse edullinen ja tehokas muuttopalvelu Vantaan alueella, joka pakkaa, siivoaa ja kantaa tavarasi puolestasi.

Mutkaton muutto Vantaalla

Muuttopalvelumme tarjoavat kokonaivaltaisen ratkaisun niille, jotka etsivät mutkatonta muuttopalvelua, olipa kyseessä sitten muutto Tikkurilan alueelle tai perheen muutto rauhallisemmalle esikaupunkialueelle.

Valitsemalla Muuttokarhut, saat ammattitaitoisen tiimin ja vaivattomat muuttopalvelut Vantaan alueella. 

Muuttosiivous Helsinki, Espoo & Vantaa

Asiakkaan kokemuksia

Haasteina asiakkaalla oli muuton monimutkaisuus, logistiikka ja oman ajan käyttö, joka suuressa projektissa uhkasi karata käsistä. Lopulta sekä yrityksen että kodin muutto toteutettiin mutkattomasti ja luotettavasti, ystävällistä asiakaspalvelua unohtamatta.

”Muuttokarhut olivat ripeitä, riuskoja ja tehokkaita – puhumattakaan ystävällisyydestä. Huonekalut siirtyivät paikoilleen ketterästi ja muuttolaatikot siirtyivät nopsasti paikasta toiseen. Järkevä reittisuunnitelmakin siunaantui kohtuullisen vaikeassa monen pisteen muutossa. ”

-Maarika Maury

Muuttopalvelu Espoo - Muuttokarhut - Muuttorekka

Kotimuutto Vantaa

Kun suunnittelet kotimuuttoa, kohtaat usein haasteita ja stressiä monien eri tekijöiden vuoksi. Helpottaaksesi muuttoprosessia ja varmistaaksesi sujuvan ja vaivattoman muuton alusta loppuun, on järkevää antaa kaikki muuttoon liittyvät palvelut yhden ammattitaitoisen palveluntarjoajan hoidettavaksi.

Muuttokarhut tarjoavat kaikki kotimuuttoon liittyvät palvelut, kuten kokeneen muuttohenkilöstön, tarvittavan muuttokaluston, vuokralaatikot ja perusteellisen loppusiivouksen. Tämä tarkoittaa, että voit huolettomasti luottaa siihen, että muuttosi suunnitellaan ja toteutetaan aikataulussa.

Erikoismuutot Helsinki, Espoo ja Vantaa - Muuttokarhut

Yritysmuutto Vantaa

Yritysmuutto on aina lisätaakka ja stressin aihe yritykselle. Muuton ulkoistamisen avulla yritys pystyy keskittymään yritykselle tärkeisiin asioihin, kun ammattitaitoinen muuttohenkilöstö hoitaa muuton puolestasi.  Muuttokarhujen muuttopalvelu takaa, että yrityksesi muutto sujuu sujuvasti ja sovitussa aikataulussa.

Muuttokarhujen toteuttama yritysmuutto on suunniteltu siten, että yrityksen toiminta voi jatkua häiriöttä muuton aikana. Tämä varmistaa, että yrityksen tuottavuus säilyy korkealla tasolla koko muuttoprojektin ajan.

Muuttolaatikot Helsinki, Espoo ja vantaa / Muuttotarvikkeet

Muuton lisäpalvelut

Muuttokarhut tarjoavat kattavat muuttoon liittyvät palvelut aina muuttolaatikoista loppusiivoukseen.

Tarvittaessa voimme hoitaa muuton avaimet käteen -periaatteella, jolloin Muuttokarhut vastaavat muuton suunnittelusta, pakkaamisesta, kalusteiden suojaamisesta, asennuksista sekä loppusiivouksesta.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnoissa on eroja riippuen muutettavan kohteen koosta (m2), onko muutettava osoite kerrostalo, omakotitalo, rivitalo jne. Ota meihin yhteyttä, niin arvioimme muuton hinnan projektikohtaisesti. 

Lue lisää muuton hintaan vaikuttavista tekijöistä

Hyvissä ajoin aloitettu suunnittelu ja huolellinen pakkaaminen edistävät sitä, että muutto sujuu mahdollisimman mutkattomasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää muuton valmistelusta.

Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että muuttolaatikoita kannattaa varata yksi laatikko per asuinneliö. Suosittelemme kuitenkin varaamaan muutaman ylimääräisen muuttolaatikon varmuuden varalle. 

Muuttolaatikoissa kannattaa myös panostaa laatuun. Jämäkät ja kestävät  muuttolaatiokt helpottavat pakkaamista ja varmistavat, että muutto sujuu ongelmitta.

Muuton pakkaamisen voi suorittaa itse tai ulkoistaa pakkauspalvelun meille. 

Voit tilata meiltä esimerkiksi koko asunnon irtaimiston pakkauspalvelun, tai vaikkapa jonkin pienemmän yksittäisen osan, kuten astioiden oikeaoppisen pakkauksen.

Huonekalut, patjat sekä kaikki herkät pinnat on hyvä suojata ennen muuttoa kolhiintumisen ja likaantumisen varalta. Myös lattiapinnat kannattaa suojata muuton ajaksi naarmuuntumisen välttämiseksi.

Me voimme huolehtia suojauksesta puolestasi, kokonaisvaltaisesti tai yksittäisen osa-alueen osalta.

Halutessaan asiakas saa osallistua muuttoon yksin tai talkooporukan kanssa. Isompi muuttomiehistö nopeuttaa ja helpottaa muuttoprosessia. 

Kassakaappien, flyygeleiden tai muiden isojen ja raskaiden esineiden siirtäminen vaatii aina erityistä huomiota ja osaamista, joten on turvallisinta antaa ammattilaisen hoitaa niiden siirtäminen. Erikoismuutot onnistuu vaivattomasti muuttokarhujen avulla. 

 

Osa kalusteista voi vaatia niiden purkamista ja kasaamista sekä kotimuutoissa että yritysmuutoissa. Voit varata meiltä kaikki huonekalujen ja kodinkoneiden asennukset muuttoosi liittyen.

Sekä kotimuuton että yritysmuuton yhteydessä jää usein paljon tavaraa, jolla ei ole enää käyttöä. Hoidamme ylimääräisen irtaimiston kierrätyksen puolestasi nopeasti, kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Mikäli haluat helpottaa muuttourakkaa,  Muuttokarhut hoitvat myös vanhan asunnon loppusiivouksen sekä uuden asunnon muuttosiivouksen.

Nopea ja edullinen Muuttopalvelu Helsinki

Tilaa veloitukseton arviokäynti

Palveluumme kuuluu tarvittaessa veloitukseton arviokäynti, jonka yhteydessä saat ilmaisia vinkkejä muuttoasi varten.

Arviokäynnin jälkeen teemme räätälöidyn suunnitelman muutosta. Ota yhteyttä ja kerro muuttotarpeesi, autamme mielellämme!

Anna asiakaspalvelumme auttaa.
Avoinna arkisin 8.00 – 16.00