+358 40 900 0770

asiakaspalvelu@muuttokarhut.fi

Teukan Tipsit – Mitä muutto maksaa?

Kotimuuton hinta

Kun muuttoapua ollaan tilaamassa muuttoliikkeestä, ensimmäisenä seikkana usein asiakkaalle on tärkeää tietää palvelun hinta.

Hinnoissa on eroja riippuen muutettavan kohteen koosta (m2), onko muutettava osoite kerrostalo, omakotitalo, rivitalo jne. Yksiön keskiarvollinen muuttoaika omaan kokemukseen perustuen on n. 2-3 tuntia. Tässäkin on poikkeuksia. Joissain tapauksissa ihmisellä on voinut kertyä tavaraa omaan yksiöönsä useiden laatikkojen verran, jolloin muutto automaattisesti on pidempi kestoltaan.

Asiakkaan kannattaa myös itse pyrkiä arvioimaan miehistön tarvetta omalle muutolleen silloinkin, kun arviokäyntiä ei ole suoritettu. Usein voi säästää jopa rahaa ottamalla enemmän miehistöä muutolle, jolloin muuton kulku on huomattavasti ripeämpi.

Mitä yritysmuutto maksaa?

Isommissa muutoissa tai yritysmuutoissa arviota ei voi vetäistä hihasta: silloin kannattaa istua alas asiantuntijan kanssa ja käydä läpi eri vaiheet, vaihtoehdot ja saada tarkempi hinta muutto-operaatiolle. Samalla saa myös vinkkejä, miten tehdä se tehokkaammin.

Usein lopulta käy käy niin, että päätöksessä ei niinkään vaikuta muuton hinta. Pienetkin asiat vaikuttavat päätökseen ja palvelukokemukseen, kuten: Mahtuuko kyydissä uuteen osoitteeseen, miltä asiakaspalvelija kuulostaa puhelun yhteydessä, onko juuri tämän palveluntarjoajan mainos jäänyt erityisesti mieleen. Hintavertailussa vaikuttaa myös, miten mutkattomasti homma sujuu ja miten paljon säästää esimerkiksi omaa aikaa ammattitaitoista apua hyödyntäessä. 

Kirjoittajana: Teemu Tamper, mutkattoman muuttofirman työnjohtajakarhu. Muuttokarhut haluaa tehdä muutostasi mutkattoman ja kustannustehokkaan.